Electric project partners

Project
partners
gezocht!

 
New Electric is op zoek naar partners om de wereld elektrisch te maken. Wilt u aansluiten bij een huidig project idee of wilt u starten met, of investeren in een volledig nieuw project? We spreken graag met u af om samen aan de toekomst te gaan bouwen!


Agriculturele electric combine conversion

Agrarische voertuig conversie

Agrarische voertuigen zijn ideaal voor de conversie naar elektrisch wegens hun grote vermogens bij lage snelheden. Of het een tractor, een combine of een ander voertuig is, conversie naar elektrisch verbeterd de prestaties en verlaagd de bedrijfskosten.

Bezit u agrarische voertuigen?

New Electric is op zoek naar partners met agrarische voertuigen die beschikbaar zijn voor conversie naar elektrisch. We zouden onze aandrijflijn voor uw voertuig optimaliseren en hier middels subsidies gedeeltelijke financiering voor realiseren. Als u interesse heeft in een partnerschap horen we graag van u.


Electric power

Power wall batterij opslag

New Electric heeft alle kennis en componenten in huis voor batterij opslag voor extra vermogen op piek momenten. Dergelijke opslag units kunnen de elektriciteit kosten en afhankelijkheid van het net sterk verlagen, zowel bedrijfsmatig als voor thuisgebruik.

Heeft u een hoog vermogen vraagstuk?

New Electric is op zoek naar partners met bedrijven met hoog vermogen vraagstukken. We zouden onze power wall voor uw specifieke situatie optimaliseren en hier middels subsidies gedeeltelijke financiering voor realiseren. Als u interesse heeft in een partnerschap horen we graag van u.


Electric generator

Elektrische generatoren

New Electric heeft een concept ontwikkeld voor superieure elektrische generatoren op festivals, voor bedrijven en overig gebruik. Zonder emissie en met aanzienlijk verlaagde bedrijfskosten is het concept klaar om met een partner uit te ontwikkelen.

Bent u een generator bedrijf?

New Electric is op zoek naar partners die generatoren ontwikkelen en vermarkten. We zouden ons concept naar uw specificaties afstemmen het project deels middels subsidies financieren. Als u interesse heeft in een partnerschap horen we graag van u.


Our current partners

New Electric is bijzonder trots op haar huidige partners die een maatschappelijke voortrekkersrol op zich hebben genomen in conversies van hun producten naar elektrisch. Neemt u vooral ook een kijkje op hun websites om te zien hoe zij werken aan een betere, groenere toekomst.

CALBTorqeedoDe Stille BootDick GillesGarage71 EngineeringEnstrojhscthpevsProvincie Noord HollandSiemens-logo

 

Neem contact op

New Electric BV
Cruquiusweg 78B
1019AJ Amsterdam
Tel: +31 (0)20 2400647
KvK: 57.66.14.13

Email: sales@newelectric.nl
Privacy Statement
 Onze locatie

Aanmelden mailinglijst

Volg ons