Electric boating

Meer kracht.
Minder lawaai.
Puur genieten.

 

Een elektrisch alternatief voor alles dat drijft, groot en klein, snel en langzaam. Of je zelf een boot ombouwt, voor topsnelheid gaat in een elektrische speedboot of een elektrische buitenboordmotor zoekt, wij hebben de perfecte, krachtige en stille oplossing.


Your electric boat conversion

Uw vaartuig ombouwen

Bouw uw vaartuig om naar 100% elektrisch en kies voor topsnelheid of geniet van lange tochten met prachtige stille zonsondergangen op het water. Met onze betrouwbare aandrijflijn en batterij technologie voor natte omstandigheden kan uw vaartuig worden geoptimaliseerd voor kracht of voor afstand.

 • Schaalbaar vermogen 2 – 200 pK
 • Batterij capaciteit vanaf 10 kWh en meer
 • Snel laad optie beschikbaar
 • Toegang tot “Electric only” milieuzones

Electric Outboard Motor

Elektrische buitenboord motoren

De nummer 1 elektrische buitenboord motor is fluisterstil, verbazend krachtig, gemakkelijk te installeren en kost aanzienlijk minder per kilometer dan met fossiele brandstof. Elektrische buitenboord motoren zijn toegestaan in de wettelijk bepaalde milieuzones.

New Electric is de trotse partner van, en het service centrum voor Torqeedo boating in Nederland en de volledige Benelux. Heeft u interesse in een 2 tot 20 Pk Torqeedo buitendboord motor, dan horen we graag van u.


Custom made electric boats

Custom made schepen

New Electric is de trotse partner van Dick Gilles jachtbouw, een voorloper in duurzaam boten bouwen met 25 jaar ervaring in het bouwen van zeewaardige jachten, record vestigende speedboten en onweerstaanbaar mooie zeilschepen. Welke boot je ook van droomt, New Electric en Dick Gilles Jachtbouw kunnen hem waarmaken.

 • Speedboten, jachten, zeilboten en alle andere modellen
 • 100% elektrisch of met een ondersteunende generator
 • Op basis van je persoonlijke voorwaarden en wensen
 • Wereldwijde verscheping

Electric tourboat

Rondvaartboot conversie

Verzorgd u rondvaarten in brengt u uw klanten naar natuurgebieden, historische stadscentra of naar milieuzones? Converteer uw vloot naar elektrisch, vaar in harmonie met de omgeving en neem voorsprong op uw concurrenten.

 • Verlaag uw brandstofkosten en onderhoud naar een minimum
 • Geen geluid, geen uitlaatgassen, toegestaan in milieuzones
 • Aandrijflijn gecertificeerd volgens EU richtlijnen
 • Heeft u een scheepswerf? Wordt een New Electric partner

Electric boating drive train

Koop uw elektrische aandrijflijn

De New Electric vaartuig aandrijflijn kan als een complete afgestelde unit, geoptimaliseerd voor het beoogde gebruik en vaartuig. We bepalen samen met u de mechanische en elektrische specificaties. Al onze elektrische aandrijflijnen worden verkocht als een plug & play product.

 • Aandrijflijn geoptimaliseerd voor kracht of voor afstand
 • New Electric ondersteuning bij uw retrofit

 

Lees verder op de aandrijflijn informatie pagina


Gesubsidieerde innovaties

New Electric heeft in 2016 met subsidie van de Provincie Noord-Holland aangetoond dat de huidige diesel aangedreven binnenvaartschepen tot 20% zuiniger gemaakt kunnen worden door onze innovatie met plug-in diesel-hybride aandrijvingen, permanente magneetmotoren en doorontwikkelde frequentieregelaars. Heeft u zelf ook diesel aangedreven schepen waarbij milieu regulering en verbruik van groot belang zijn, neem dan contact met ons op voor het vrijblijvend verkennen van de mogelijkheden.

Provincie Noord Holland
 

 

Neem contact op

New Electric
Cruquiusweg 78B
1019AJ Amsterdam
KvK: 57.66.14.13
Tel: +31 (0)6 245 208 44
Email: sales@newelectric.nl
 We on maps

Aanmelden mailinglijst

Volg ons