Over ons

New Electric

New Electric

New Electric ontwikkelt al meer dan 10 jaar elektrische en hybride aandrijflijnen voor voertuigen en vaartuigen met hogere vermogens. New Electric heeft 3 dochters, gericht op Automotive, Marine en Consumenten mobiliteit.

Wilt u in samenwerking met ons een elektrische of hybride aandrijflijn ontwikkelen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

New Electric

Tel: +31 (0)20 2400647
sales@newelectric.nl
Cruquiusweg 78B
1019AJ Amsterdam

Electric Factory Five 818

New Electric Conversions

New Electric Conversions bouwt elektrische en hybride aandrijflijnen in in bestaande voertuigen. Waar New Electric de aandrijflijn ontwikkelt, richt New Electric Conversions zich specifiek op de toepassing binnen voertuigen.

Heeft u een voertuig dat u naar elektrisch wilt converteren? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

New Electric Conversions

info@n-e-c.nl
Hoefsmid 20A
7951CZ Staphorst

New Electric Marine

New Electric Marine

New Electric Marine bouwt elektrische en hybride aandrijflijnen in in bestaande vaartuigen. Ontstaan uit een samenwerking tussen New Electric en Dick Gilles Jachtbouw, voert New Electric Marine alle conversies uit voor vaartuigen.

Heeft u een vaartuig dat u naar elektrisch wilt converteren? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

New Electric Marine

+31 (0)20 2400647
sales@newelectric.nl
Cruquiusweg 78B
1019AJ Amsterdam

NLelectric

NLelectric

Zoekt u een laagspanning elektrische aandrijflijn om zelf een auto mee om te bouwen of batterijen voor een eigen project? Op www.nlelectric.nl bieden we onderdelen en complete oplossingen aan voor iedereen die zelf aan de gang wil.

NLelectric

+31 (0)35-6317108
contact@nlelectric.nl
Wandelpad 30
1211GN Hilversum