Partners

Electric project partners

Project
partners
gezocht!

New Electric is op zoek naar partners om de wereld elektrisch te maken. U levert de klant, het voertuig en de service. Wij leveren de aandrijflijn en de elektrotechnische kennis. Samen maken we de wereld groener.


Ombouw van voertuigen

We krijgen veel aanvragen voor het ombouwen van auto’s naar 100% elektrisch. Wij ontwikkelen voor ieder merk en type een specifieke oplossing.  Hierdoor worden de projecten op dit moment erg duur. Wij zijn op zoek naar bedrijven die zich specialiseren op één merk om samen kits te ontwikkelen. Op die manier kunnen we samen het volume vergroten en de kosten drukken.


Agriculturele electric combine conversion

Agrarische voertuig conversie

Agrarische voertuigen zijn ideaal voor de conversie naar elektrisch wegens hun grote vermogens bij lage snelheden. Of het een tractor, een combine of een ander voertuig is, conversie naar elektrisch verbeterd de prestaties en verlaagd de bedrijfskosten.

New Electric is op zoek naar partners met agrarische voertuigen die beschikbaar zijn voor conversie naar elektrisch. We zouden onze aandrijflijn voor uw voertuig optimaliseren en hier middels subsidies gedeeltelijke financiering voor realiseren. Als u interesse heeft in een partnerschap horen we graag van u.


Electric power

Power wall batterij opslag

New Electric heeft alle kennis en componenten in huis voor batterij opslag voor extra vermogen op piek momenten. Dergelijke opslag units kunnen de elektriciteit kosten en afhankelijkheid van het net sterk verlagen, zowel bedrijfsmatig als voor thuisgebruik.

Heeft u een hoog vermogen vraagstuk?

New Electric is op zoek naar partners met bedrijven met hoog vermogen vraagstukken. We zouden onze power wall voor uw specifieke situatie optimaliseren en hier middels subsidies gedeeltelijke financiering voor realiseren. Als u interesse heeft in een partnerschap horen we graag van u.


Our current partners

New Electric is bijzonder trots op haar huidige partners die een maatschappelijke voortrekkersrol op zich hebben genomen in conversies van hun producten naar elektrisch. Neemt u vooral ook een kijkje op hun websites om te zien hoe zij werken aan een betere, groenere toekomst.

CALBTorqeedoDe Stille BootDick GillesGarage71 EngineeringEnstrojhscthpevsProvincie Noord HollandSiemens-logo