Media

Overzicht van New Electric BV in de Media

Fully Charged aflevering over New Electric

Onze vrienden van Fully Charged hebben afgelopen zomer een aflevering gemaakt over New Electric en alle projecten die we de laatste jaren hebben afgerond. Tot slot maken de presentatoren en Anne een rondvaart door Amsterdam. Kijk hier naar deze fraaie impressie.


New Electric in de Volkskrant

New Electric oprichter Anne Kloppenborg vertelt in de Volkskrant van 5 Augustus 2018. In een interview met Gerard Reijn vertelt Anne over het ontstaan, auto’s met een baan en de huidige propositie. Lees hier het artikel zoals gepubliceerd door de Volkskrant.


New Electric bij BNR Nieuwsradio

New Electric oprichter Anne Kloppenborg is op bezoek bij BNR Zakendoen. In een interview met Marijke Roskam vertelt Anne over het ontstaan en de huidige propositie. Luister hier naar het interview zoals uitgezonden door BNR.


New Electric Financieel Dagblad

FD onderzoekt Oldtimers met een stekker

Het Financieel Dagblad onderzoekt de voor- en nadelen van het ombouwen oldtimers en youngtimers naar elektrisch. In een interview met New Electric wordt gekeken wie, welke auto’s en waarom worden omgebouwd. Lees hier het artikel van het financieel dagblad.


New Electric Groen Licht

BNN VARA Groen Licht ontdekt New Electric

Het programma Groen Licht van BNN Vara rapporteert over duurzame ontwikkelingen en onderzoekt hoe duurzaam duurzame ontwikkelingen wel of niet zijn. Groen Licht is bij New Electric op bezoek geweest en heeft het resultaat in haar TV rapportage verwerkt. Bekijk hier de rapportage van Groen licht.


New Electric TedX

New Electric spreekt als nominee op TedX

New Electric is uitgenodigd om op TedX haar bedrijfsmodel te verdedigen en zich in de kijker te zetten voor investeerders, partners en enthousiastelingen in een duurzame toekomst. Uiteindelijk werd New Electric runner up. Bekijk hier de TedX presentatie.


New Electric ANWB

Ook de ANWB interesseert zich in New Electric

De ANWB heeft als trouwe hulpverlener bij pech de laatste jaren meer en meer te maken gekregen met elektrische auto’s. Nu de elektrische auto niet meer weg te denken is zijn ook zij een kijkje komen nemen in de keuken van New Electric. Klik hier voor het verslag van de ANWB.


New Electric Discovery Channel

Discovery Channel filmt New Electric record poging

New Electric heeft een recordpoging gedaan om als eerste met een elektrische speedboot het kanaal over te steken naar Engeland. Discovery Channel heeft het niet alleen de tocht over het kanaal zelf, maar ook de route er naar toe gefilmd. Kijk hier wanneer de uitzendingen op TV zijn.


New Electric HPdeTijd

HPdeTijd onderzoekt het hogere segment elektrische auto’s

HPdeTijd heeft een artikel gepubliceerd waarin ze het fenomeen van het ombouwen van oldtimers naar elektrisch onder de loep nemen. Voor dit artikel zijn ze langs geweest bij New Electric en een aantal andere top fabrikanten van special order elektrische auto’s. Bekijk hier het artikel.


New Electric ANWB

ANWB rapportage over elektrisch auto’s en caravans

Caravans trekken met elektrische auto’s is een nog weinig voorkomend fenomeen, maar New Electric heeft aan de ANWB laten zien dat het kan. De ANWB kwam langs om te horen of onze elektrische Jaguar ook in staat was om caravans te trekken. Ja natuurlijk. Bekijk hier de rapportage.


New Electric NH Onderneemt

NH onderneemt rijdt mee in onze elektrische jeep

Noord Holland onderneemt is trots op haar Noord Hollandse ondernemer en kwam een kijkje bij New Electric en een stukje meerijden in onze elektrische jeep. Het is een gezellig middagje kletsen over elektrische auto’s en duurzaam ondernemen geworden. Bekijk hier de rapportage.