Projecten

Electric projects

Ombouw van
klassieke auto’s

New Electric heeft diverse (klassieke) auto’s omgebouwd. Klassieke auto’s hebben een unieke look en feel die je in moderne elektrische auto’s niet terug vind. Het is dan ook logisch dat eigenaren van klassieke auto’s ons benaderen om hun dierbare bezit om te bouwen naar een unieke, zuinige, en stille versie. Klassieke auto’s zijn verhoudingsgewijs ook gemakkelijker om om te bouwen omdat de nieuwe en de oude electronica gemakkelijker te integreren zijn dan bij moderne auto’s.


Tugboat electric conversion

Sleepboot conversie

New Electric heeft in samenwerking met de provincie Noord Holland een 180 Pk hybride diesel-elektrische aandrijflijn voor sleepboten ontwikkeld, waarbij de diesel generator dient als backup voor het opladen van de batterij. De aandrijving is 100% elektrisch.

Heeft u een sleepboot bedrijf en wilt u deze naar elektrisch converteren? Wordt New Electric partner en kom in aanmerking voor subsidie. Lees verder over dit project op deze pagina.

  • Converteer uw huidige schepen in plaats van nieuwe kopen
  • 100% elektrische aandrijflijn, diesel generator backup
  • Subsidies mogelijk voor de conversie van uw schepen

Toetruck electric conversion

Sleepwagen conversie

Met de ontwikkeling van een 150 Pk elektrische aandrijflijn voor sleepwagen wordt uw uitstoot naar 0 teruggebracht en kunt u voorsprong nemen op uw concurrenten in gebieden met milieu restricties zoals Parijs, Amsterdam en vele die zullen volgen. Bent u een sleepwagen bedrijf en wilt u sleepwagens naar elektrisch converteren, neem contact met ons op voor meer informatie.

  • Converteer uw huidige sleepwagens in plaats van nieuwe kopen
  • 100% elektrische aandrijflijn met range extender optie
  • Subsidies mogelijk voor de conversie van uw sleepwagens

Delivery Van electric conversion

Bestelbus conversie

Converteer uw huidige busjes en kleine vrachtwagens en wordt toegestaan in steden met milieu restricties voor emissie en geluid. Met de New Electric aandrijflijn voor bestelbusjes en kleine vrachtwagens is conversie goedkoper en efficienter. Heeft u een vloot bestelbusjes en heeft u interesse in conversie naar elektrisch, neem dan contact met ons op.

  • Converteer uw huidige bestelbussen in plaats van nieuwe kopen
  • 100% elektrische aandrijflijn met range extender optie
  • Subsidies mogelijk voor de conversie van uw bestelbussen

Heeft u ook een project waarvoor u een niet-standaard voertuig of vaartuig naar elektrisch wilt converteren? We horen graag van u! Mogelijk komt u in aanmerking voor subsidie of voor een belastingvoordeel. Een compleet overzicht van financiële regelingen voor elektrisch vervoer vind u op NLelectric.nl.