New Electric Jaguar XJS

Wilt u uw auto om laten
bouwen naar elektrisch?

 
Uw auto kan deel uitmaken van een milieubewuste toekomst en nog steeds beter presteren dan haar fossiele brandstof tegenhanger! Meer snelheid, meer koppel en bereik dat slechts wordt gelimiteerd door het aantal batterijen. Bovendien rijdt u een unieke auto tegen een factie van de kosten en heeft u nooit last van milieu zones.


New Electric Car Workshop

Auto conversies

Ongeacht merk, of u topsnelheid, max koppel, lange afstand of de ideale mix wilt, New Electric converteert uw auto naar elektrisch.

Voor zwaardere voertuigen en hoge voltages kunt u bij New Electric Conversions terecht en voor laagvoltage aandrijflijnen die u zelf in kunt bouwen levert ons dochterbedrijf NLelectric u de juiste spullen.

 • Aandrijflijnen beschikbaar voor alle type auto’s, merken en modellen
 • Alle aandrijflijnen EU gecertificeerd en legaal op de openbare weg
 • Plug & play pakket of New Electric doet de volledige conversie

Electric Drive Train for Cars

Koop uw elektrische aandrijflijn

De New Electric voertuig aandrijflijn kan als een complete afgestelde unit, geoptimaliseerd voor het beoogde gebruik en voertuig. We bepalen samen met u de mechanische en elektrische specificaties. Al onze elektrische aandrijflijnen worden verkocht als een plug & play product.

 • Aandrijflijn geoptimaliseerd voor kracht of voor afstand
 • New Electric ondersteuning bij uw retrofit
 • TUV gecertificeerd in overeenstemming met EU regels

 

Lees verder op de aandrijflijn informatie pagina


Electric Van Fleet conversion

Voertuig vloot conversie

Heeft u een vloot busjes, vrachtwagens, combines of andere voertuigen en wilt u deze naar elektrisch converteren omdat het goedkoper, efficienter en duurzamer is dan de hele vloot vervangen? Wordt dan een New Electric partner en kom in aanmerking voor subsidies. Neem contact op voor meer informatie.
 


Projecten op maat

New Electric heeft verschillende projecten die zich richten op het ombouwen van speciale voertuigen. Lees meer over onze conversie van sleepwagens en een metro onderhoudstrein op onze project pagina.


Wat kost een conversie ongeveer?

Wij hebben de laatste jaren diverse auto omgebouwd naar 100% elektrisch. De auto’s die wij ombouwen zijn veelal klassiekers of nuts voertuigen omdat voor die voertuigen de investering van een conversie het meest rendeert en omdat de elektronica in de auto relatief eenvoudig is en makkelijk op is aan te sluiten.
De kosten hangen af van het gewicht van de auto en de gewenste actieradius. De kosten zitten grotendeels in de batterijen dus de keuze voor range heeft grote invloed op de prijs. Over het algemeen is een minimale actieradius van 100 km haalbaar en meer range is mogelijk met meer batterijen. De batterijen worden zo over de auto verdeeld dat de gewichtsverdeling van de oorspronkelijke auto zo veel mogelijk gehandhaafd blijft.

We onderscheiden de volgende categorieën:

 • Tot 750kg gewicht rijklaar
 • Tot 1250kg gewicht rijklaar
 • Tot 3500kg gewicht rijklaar
 • Tot 10 ton of 250pk diesel vervangingEn de volgende bereiken:

 • Stadsauto <100km
 • Standaard <200km
 • Uitgebreid <350kmDat levert het volgende overzicht op. De genoemde prijzen zijn inclusief materiaal en inbouw op een van onze locaties maar exclusief BTW:

Gewicht/Range Stadsauto Standaard Uitgebreid
< 750kg gewicht €10.000 – €15.000 €12.500 – €17.500 Niet van toepassing
< 1.250kg gewicht €20.000 – €30.000 €25.000 – €35.000 Niet van toepassing
< 3.500kg gewicht €35.000 – €50.000 €50.000 – €65.000 €60.000 – €80.000
< 10.000kg gewicht €65.000 – €80.000 €80.000 – €100.000 €120.000 –Prijzen kunnen fluctueren afhankelijk van de kosten voor materiaal en eventuele extra opties die nodig zijn of gewenst zijn.
Momenteel betaald u geen wegenbelasting op elektrische auto’s. De RDW keuring kan alleen de eigenaar laten doen, maar we begeleiden daar natuurlijk wel in. Omdat onze aandrijflijn gecertificeerd is en het RDW weet dat New Electric de auto heeft omgebouwd, hoeft u geen problemen bij de RDW keuring te verwachten.

Neem contact op

New Electric BV
Cruquiusweg 78B
1019AJ Amsterdam
Tel: +31 (0)20 2400647
KvK: 57.66.14.13

Email: sales@newelectric.nl
Privacy Statement
 Onze locatie

Aanmelden mailinglijst

Volg ons